>

Arduino stavebnice

Informace

Výprodej! Propojovací vodiče F/F, 50ks Zobrazit větší

Arduino Propojovací vodiče F/F

Balení 42 kusů propojek s female konektory na obou stranách vám umožní rychlé propojení libovolných desek Arduino s dalším příslušenstvím které obsahuje odpovídající piny. Konektory mohou být zapojeny těsně vedle sebe na piny se standardní roztečí 2,54 mm.

Více informací

9011063

Nový produkt

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

  • Provozovna Most (doručení 1-3 pracovní dny): 1 ks

39 Kč s DPH

Více informací

Propojovací vodiče F/F, 42ks v balení

Arduino je Open-Source platforma pro snadný návrh a vývoj elektronických programovatelných zařízení. Je velmi vhodná pro rychlé prototypování hraček, zařízení a ovládacích a regulačních aplikací bez potřeby hlubších znalostí principů elektroniky. Bez nutnosti pájení a s pomocí jednoduchého vývojového prostředí a programovacího jazyka tak vytvoříte například seriózní monitorovací zařízení s různými čidly, nebo sestavíte dálkově ovládaného robota.

Balení 42 kusů propojek s female konektory na obou stranách vám umožní rychlé propojení libovolných desek Arduino s dalším příslušenstvím které obsahuje odpovídající piny. Konektory mohou být zapojeny těsně vedle sebe na piny se standardní roztečí 2,54 mm. Balení obsahuje propojky v červené, žluté, bílé, černé a zelené barvě, po deseti kusech od každé.

Parametry a specifikace

Typ
Propojovací kabel
Délka kabelu
0,1 m
Barva
Vícebarevná
Poznámka:

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.