>

D2 monitory

Informace

XtendLan DPP-D204 - Audio telefon, handsfree, kompatibilní s 2drátovým systémem Zobrazit větší

XtendLan DPP-D204 - Audio telefon, handsfree, kompatibilní s 2drátovým systémem

Handsfree audio telefon pro 2drátový domovní systém D2. Může pracovat i jako rozšiřující telefon (slave režim) pro bytový monitor. Podpora ovládání druhého zámku. Podpora pouze vnitřního interkomu (v rámci jednoho bytu). Nepodporuje odemknutí a zahájení komunikace, pokud se nezvoní. Umožňuje připojení dveřního zvonkového tlačítka.

Více informací

NETXTE3018

Nový produkt

66 ks

  • Centrální sklad (doručení 3-6 pracovních dní): 66 ks

1 020 Kč s DPH

Více informací

Handsfree audio telefon pro 2drátový domovní systém D2. Může pracovat i jako rozšiřující telefon (slave režim) pro bytový monitor. Podpora ovládání druhého zámku. Podpora pouze vnitřního interkomu (v rámci jednoho bytu). Nepodporuje odemknutí a zahájení komunikace, pokud se nezvoní. Umožňuje připojení dveřního zvonkového tlačítka. Umožňuje výběr ze 4 melodií. Oproti monitorům nedisponuje video výstupem a výstupem na externí zvonek.

Pokud uživatelé nechtějí investovat v systémech 2drátového do bytových TFT monitorů, mohou použít pouhé handsfree audio telefony.

Telefon se k systému připojuje zcela shodně jako domovní monitor, tzn. je mu přidělena adresa na sběrnici a je mu poskytováno napájení z domovního rozvodu.

Upozornění:

  • neumožňuje změnit dobu otevření zámku dveřní stanice
  • doba otevření zámku jedno/dvou-tlačítkové dveřní stanice může být upravena pouze video monitorem
  • v případě, že si vyberete některou z výše uvedených dveřních stanic a doplníte pouze o tyto sluchátka, můžeme Vám na přání dobu zámku upravit (standardní čas je nastaven na 1 s)

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Displej: ne
Tlačítka: na otevření 2 zámků
Připojení: 2vodičové, konektor pro připojení dveřního zvonkového tlačítka
Instalace: na zeď
Napájení: DC 24 V, odběr v klidovém stavu 4,4 mA, pracovní odběr 81 mA
Rozměry: 138 x 90 x 17,5 mm