>

Komunikátory

Informace

Komunikátory

Komunikátory - komunikační moduly zajišťují přenos informace o poplachu, nebo stavu systému z hlídaného objektu. Informace se přenáší na bezpečnostní agenturu nebo přímo uživateli. Pro přenos se používá klasická telefonní linka a ta je součástí ústředny. Pro využití přenosu IP (internet - data, email) nebo GSM/GPRS (mobil - SMS, hlas) se musí sy...

Komunikátory - komunikační moduly zajišťují přenos informace o poplachu, nebo stavu systému z hlídaného objektu. Informace se přenáší na bezpečnostní agenturu nebo přímo uživateli. Pro přenos se používá klasická telefonní linka a ta je součástí ústředny. Pro využití přenosu IP (internet - data, email) nebo GSM/GPRS (mobil - SMS, hlas) se musí systém osadit příslušným modulem. Na bezpečnostní agenturu se používají klasické GSM brány, které běžné formáty 4/2 nebo CID přenášejí přes GSM síť na PCO. Datový přenos na PCO umožňuje nadstavbový přijímač IPR512, který zajišťuje příjem zpráv přes internet nebo GPRS ve formátu PARADOX. Zpráva uživateli je předávána přes GSM v hlasové podobě nebo jako SMS. Přes internet je uživateli nejčastěji poslán email.

More

Komunikátory There are 22 products.

Subcategories

  • GSM komunikátory

    GSM komunikátory - využívají pro přenos dat nebo zpráv GSM SÍŤ. Velká výhoda je prakticky celoplošná dostupnost operátorů a možnost přenosu na mobilní telefon. Zpráva může být předána hlasem, nebo SMS zprávou. Na některých bránách a pagerech lze zpětně pomocí SMS ovládat výstupy a tím další zařízení. GSM komunikátory jsou velmi oblíbené pro chaty a chalupy.

  • GSM příslušenství
  • Integrace / SDK
  • IP komunikátory

    IP komunikátory využívají pro přenos dat nebo zpráv INTERNET. Velká výhoda je nulová cena za přenos dat, ale velmi často je požadována pevná veřejná IP adresa pro navázání komunikace s modulem. Zákazník ocení přehlednost, dobré grafické zpracování a dostupnost z libovolného místa, kde se lze připojit k internetu dnes velmi často i přes mobilní telefon. Internetové spojení již nebývá výjimkou ani na chatách a chalupách a tak lze moduly používat na stále větším množství objektů. Většina modulů umí posílat uživateli email, který lze přijímat na PC a stále častěji i na mobilním telefonu.

per page
Showing 13 - 22 of 22 items
Showing 13 - 22 of 22 items