>

Vnitřní detekce

Informace

Vnitřní detekce There are 81 products.

Subcategories

  • Digitální PIR

    Digitální detektory zpracovávají přijatý IR signál pomcí SW v mikroprocesoru. Tento způsob vyhodnocení umožňuje mnohem přesnější selekci poplachového signálu od šumu nebo falešného rušení. PIR detektory s digitálním zpracováním se používají do prostor s vyšším výskytem rušení, nebo falešných poplachů. I při značné imunitě na falešné poplachy detektory zachovávají výbornou citlivost na pohyb.

  • Audio a speciální

    Detektory z této skupiny tvoří doplňkový sortiment k základním pohybovým detektorům. Audio a otřesové detektory snímají destrukci hlídané plochy. Při instalaci těchto detektorů je potřeba dodržet instalační podmínky dané výrobcem, které někdy bývají výrazně přísnější než například při instalaci PIR detektorů. Další skupinou jsou detektory dalších veličin v tomto případě to je detektor zaplavení.

  • Tíseň

    Tísňové hlásiče slouží k vyvolání poplachu v případě přímého ohrožení osob. Hlásiče je možné instalovat skrytě anebo veřejně, poplach je vyvolán manuálně stiskem tlačítka. Tísňovéh hlásiče umístěné na veřejném a viditelném místě je nutné chránitpřed neúmyslným vyhlášením poplachu (nutno například promáčknout ochranné sklíčko).

  • Požární cigaret a plynů

    Požární detektory slouží pro včasnou detekci požáru a k ochraně lidských životů. Jejich instalace je předepsána vyhláškou 23/2008, která definuje použití požárních detektroů v bytech a domech. Je možné použít autonomní detektory napájené baterií s vlastní sirénkou a nebo detektory napájené a vyhodnocované ústřednou. Detektory plynu jsou určeny k detekci přítomnosti nebezpečného plynu v hlídaném prostoru.

  • Magnetické kontakty

    Magnetické kontakty slouží pro detekci otevření oken, dveří, vrat a rolet. Vstupní trasa do hlídaného objektu vždy začíná magnetickým kontaktem na dveřích, kdy je detekováno samotné otevření a spuštěn příchodový čas. Dle charakteru objektu lze z magnetických kontaktů vytvořit kompletní plášťovou ochranu osazením na všechny dveře a okna.

  • Doplňky

    Doplňky pro detektory.

per page
Showing 37 - 48 of 81 items
Showing 37 - 48 of 81 items