>

Datové sítě

Informace

Datové sítě

Datové sítě - strukturovaná kabeláž sks, datové rozvaděče RACK a jejich příslušenství.

Datové sítě There are 138 products.

Subcategories

  • Rozvaděče

    Rozvaděče pro datové sítě - strukturovanou kabeláž

  • Switche

    Switch (česky přepínač) je v informatice aktivní prvek v počítačové síti, který propojuje jednotlivé prvky do hvězdicové topologie. Switch obsahuje větší či menší množství síťových portů (až několik stovek), na něž se připojují síťová zařízení nebo části sítě. Switch přeposílá síťový provoz jenom do těch směrů, do kterých je to potřeba, čímž se odlišuje od jednoduššího hubu.

  • Routery
  • Patch panely

    Nabídka zahrnuje patch panely do rozvaděčů více verzí v provedení 19" s 24 resp. 48 porty). Vše v kategoriích 5e a 6.

  • Konvertory

    Převodníky neboli konvertory, které se používají pro převod komunikace především z metealické části do optické sítě. Takové konvertory mohou být integrovány u samotných switchů. V některých případech ale není prostor na takový switch a tak je nutné sáhnout po převodníku. Samotné převodníky mohou převádět komunikace RS232 na protokol TCP/IP nebo RS485 na protokol TCP/IP. Dále máme v nabídce převodníky (konvertory) pro převod telefonní linky na optickou síť. Další řadou konvertorů jsou převodníky pro přenos videa a audia v protokolu multicast. Vzhledem k tomu že se časti využívá technologie kablů UTP a optických kabelů můžete tak po datových kabelech pustit téměř jakoukoliv analogovou či digitální linku za použítí daného převodníku.

  • Ventilační jednotky

    Ventilační jednotky určené pro datové rozvaděče 19" ve většině případů ve velikosti 1U a vestavěnným termostatem.

  • Optické sítě
  • Příslušenství - RACK

    Příslušenství stojanových rozvaděčů tvoří poličky 19" v mnoha provedeních (perforace, různé nosnosti, výsuvné, uzamykatelné,...), vyvazovací 19" panely, vyvazovací oka, vyvazovací plastové lišty, kabelové průchodky, zaslepovací panely, kabelové držáky 19", spojky, podstavce 19" rozvaděčů, napájecí panely, zámky s klíči.

per page
Showing 97 - 108 of 138 items
Showing 97 - 108 of 138 items