>

Paradox Sety EVO 192

Informace

PARADOX EVO192 + BOX VT-40 + IP150+ + TM70

Zabezpečovací ALARM SET Paradox Security s ústřednou EVO 192, ip modulem IP150+, grafickou klávesnicí TM70 a instalačním boxem VT-40. Stupeň zabezpečení NBÚ třídy 3. vysoké zabezpečení, čeština v klávesnici, možnost vložení vlastních foto, micro SD, ovládání přes aplikaci INSITE GOLD nebo BlueEye, kterou můžete zdarma stáhnout na Obchod play nebo App store.

Více informací

1808-019

Nový produkt

48 ks

  • Centrální sklad (doručení 3-6 pracovních dní): 48 ks

17 057 Kč s DPH

Více informací

Zabezpečovací ALARM SET Paradox Security s ústřednou EVO 192, ip modulem IP150+, grafickou klávesnicí TM70 a instalačním boxem VT-40. Stupeň zabezpečení NBÚ třídy 3. vysoké zabezpečení, čeština v klávesnici, možnost vložení vlastních foto, micro SD, ovládání přes aplikaci INSITE GOLD nebo BlueEye, kterou můžete zdarma stáhnout na Obchod play nebo App store.

Ústředna DIGIPLEX EVO192 je určena pro střední a velké objekty do maximálního počtu 192 zón a 8 oblastí. Jde o plně adresovatelný sběrnicový systém, do kterého lze zařadit až 254 sběrnicových modulů (klávesnice, bezdrátová nadstavba, expandery, PGM výstupy, doplňkové zdroje, posilovač sběrnice, hlasová nadstavba,..) i samostatné sběrnicové detektory BUS. Vedle klasických NC zón s výstupem relé (připojené na vstupy ústředen, expanderů nebo klávesnic) a zón tvořených sběrnicovými detektory (PIR vnitřní i venkovní, magnetický kontakt, detektor tříštění skla, stropní detektor) lze tvořit i bezdrátové zóny připojením bezdrátové nadstavby RTX3. Bezdrátová komunikace je obousměrná a lze pro ni využít následující bezdrátové vysílače MAGELLAN: • bezdrátové pohybové detektory, požární detektor, magnetické kontakty • až 999 bezdrátových klíčenek • bezdrátové PGM (2WPGM)

Moderní grafická klávesnice TM70 s dotykovým 7" barevným LCD displejem. Signalizace stavu systému je pomocí ikon a textů a ovládání probíhá přímo pomocí dotykového LCD. Ovládání je velice přehledné, intuitivní a uživatelsky pohodlné. Klávesnice může zobrazovat vnitřní a venkovní teplotu i půdorysy zabezpečeného objektu se zobrazením stavu jednotlivých čidel. Umožňuje na LCD zobrazovat "Annunciátor" - přehledné zobrazení stavu podsystémů a zón. V klávesnici lze nastavovat uživatelské přizpůsobení, vkládat obrázky a využívat bohatou nabídku zvuků.

Modul IP150 určený pro komunikaci s ústřednami SP/MG/EVO přes LAN / INTERNET. Pro síťovou komunikaci je použit chráněný protokol HTTPS pro kryptování emailů je podpora SSL. Modul IP150 obsahuje web server a lze jej využít pro základní uživatelské ovládání nebo monitorování ústředny z libovolného PC v síti LAN/internet. ON-line monitorování stavu podsystémů a zón. Posílání emailů z ústředny při zapnutí/vypnutí, poplachu, poruše a lze zobrazovat posledních 64 událostí historie. Dále je možné modul využít pro plné programování dálkově přes LAN/internet pomocí SW WINLOAD / BABYWARE / NEWARE. IP150 obsahuje dvě svorky s možností nastavení jako vstup nebo výstup. Pomocí vstupu lze načítat stav a zobrazovat na PC nebo z PC ovládat výstupy a tím další zařízení. Komunikace po LAN/Internet s PCO nadstavbou IPR1024.

Univerzální velký plechový box VT-40 pro všechny ústředny nebo moduly. V zádech boxu jsou umístěny přesné otvory pro vložení distančních sloupků k připevnění ústředen nebo modulů. Dvířka jsou uchycena pomocí nasouvacích pantů, na přední straně je předlisovaný otvor pro mechanický zámek. Ze zadní strany boxu jsou otvory pro uchycení na zeď, které jsou osazeny plastovými distančními sloupky. Součástí dodávky je zasouvací tamper, 2 vodiče pro propojení napájení 16 V ~ z transformátoru do ústředny, zemnící vodiče se zemnící svorkou na boxu. Box VT je také možné zakoupit bez transformátoru, nebo s transformátorem 80 VA. Do boxu je možné umístit akumulátor s kapacitou maximálně 18 Ah. Aby box odpovídal kategorii zabezpečení 3. střední a vyšší rizika, je třeba doplnit tamper sejmutí ze zdi.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: