>

Venkovní detekce

Informace

Venkovní detekce There are 22 products.

Subcategories

  • PIR, PIR+MW

    Detektory pohybu s krytím do venkovního prostředí a se zvýšenou odolností proti falešným poplachům. PIR detektory slouží pro doplňkové použití v přístřešcích nebo kůlnách kde nedochází k přímému slunečnímu osvitu. Detektory PIR+MW jsou technologicky uzpůsobeny pro prakticky jakékoliv venkovní použití s vysokou odolností proti falešným poplachům a s dostatečnou citlivostí. U detektorů s antimaskingem je navíc detekováno případné zastínění detektoru a tím jeho vyřazení z hlídání.

  • Infrazávory

    Infrazávory patří k aktivním detektorům a skládají se z vysílače a přijímače. V okamžiku přerušení paprsku je vyhlášen poplach. Velmi oblíbená a často používaná obvodová ochrana. Infrazávory VAR-TEC se vyznačují vysokým vyzářeným výkonem a tím i vysokou mírou spolehlivosti a odolnosti proti falešným poplachům (sníh, déšť, mlha).

  • Bariéry

    Mikrovlnné bariéry pro střežení venkovních prostor s možností volby vysílacího kanálu pro synchronizaci vysílače a přijímače. Mezi přijímačem a vysílačem dochází k trojrozměrnému pokrytí hlídaného prostoru a poplach je vyvolán vstupem do hlídaného prostoru. Infrabariéry ve tvaru lišty slouží pro zajištění otevřených prostupů (otevřené okno, dveře). Infrabariéry slouží pro instalaci na fasádu domu, na omítku. Nejsou určeny pro instalaci do volného prostranství. Velmi vhodná varianta zabezpečení například balkónových dveří, které se používají pro větrání v létě. Zajištění větracích oken v přízemí, kdy touto cestou v letních měsících dochází ke krádežím.

  • Perimetr

    Kabelová ochrana plotu detekující lezení, stříhání a ohýbání plotu. Jedná se o obvodovou ochranu pozemku určenou pro velké a rozsáhlé instalace. Výborné zkušenosti máme s tímto systémem na desítkách instalací FVE kde byl úspěšně nasazen. Celá sestava má velmi jednoduchou instalaci, jednoduché nastavení, skvělou citlivost detekce a velkou odolnost proti falešným poplachům vlivem větru nebo deště. Velká výhoda je úplná odolnost proti slunečnímu svitu a není potřeba zastřihávání vysoké trávy jak je tomu například při použití infrazávor.

  • Doplňky

    Doplňky pro venkovní detektory

per page
Showing 1 - 12 of 22 items
Showing 1 - 12 of 22 items